MODEL ESTER STOF - www.stoelendiscounter.com

Ga naar de inhoud

MODEL ESTER STOF

STOELEN

INFORMATIE EETKAMERSTOEL ESTER:

Mooie eetkamerstoel op wiel met een goed stevig zitcomfort voor een zeer aantrekkelijke prijs.  •dit model heeft een diepere zit (49/50 cm) en 47 cm breed, de zithoogte (50 cm) is ook hoger dan de meeste stoelen.


Met een ideale uitsparing voor uw voeten. Verder heeft deze stoel een geborsteld RVS / industie-look RVS handvat achterop en een industie-look RVS armleuning.


Speciale wielen voor laminaat, parket en plavuizen  (wenst u wielen voor een andere ondergrond geeft u dat dan bij uw bestelling aan). Standaard worden er wielen bij alle stoelen geleverd, wilt u geen wielen maar pootjes onder de stoelen dan kunt dat aangeven in het vakje 'opmerkingen' in het bestelformulier. We vervangen dan kosteloos wielen voor pootjes voor u.

pilotenstof :
Pilotenstof is een zeer dicht geweven stof en daardoor zeer sterk en gemakkelijk afneembaar. Is zeer geschikt voor kinderen. Zeer gemakkelijk schoon te maken. De stof lijkt op afstand alsof het geschuurd leer is (pilotenstof heeft een wat stoere uitstraling)

meer informatie over pilotenstof: klik hier          

HOE MEER U KOOPT HOE VOORDELIGER WE ZIJN
Wel zo leuk! u kunt ook kiezen voor meerdere kleuren. Tijdens de bestelprocedure kunt u dit aangeven    


voorraad


ESTER GRIJS. leverbaar vanaf week 33ESTER  ZWARTESTER DONKER BRUIN


EXTRA INFORMATIE:

afmetingen stoel Ester
  • totale breedte stoel: 57 cm


  • stoelen proefzitten/ bekijken in ons magazijn is mogelijk.
  • we zijn iedere zaterdag geopend van 10.00 - 15.00 uur of op afspraak elke dag geopend van 10.00 - 21.00 uur bel of whatsapp voor een afspraak 06-18575664.
  • u kunt stoelen reserveren. Met aflevering op een later tijdstip. Geef dat aan bij uw bestelling in bij 'opmerking' in de bestelprocedure.
  • ook leverbaar met een dop onder de stoel. Wilt u een dop i.p.v. een wiel? Geen probleem, geef dat aan bij uw bestelling in het opmerking vakje.
  • 1 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE
  • is een stoel niet leverbaar op dit moment dan kunt u de stoel altijd via ons bestelformulier reserveren. We nemen dan contact met u op om een bezorgmoment af te spreken
  • u kunt bestellen/reserveren met ons bestelformulier in slechts een paar simpele stappen

Terug naar de inhoud