MODEL ZIGO LEER - www.stoelendiscounter.com

Ga naar de inhoud

MODEL ZIGO LEER

STOELENINFORMATIE EETKAMERSTOEL ZIGO:

Een heerlijk stevig zittende eetkamerstoel op wiel verkrijgbaar in 4 kleuren in leer. Deze stoel heeft een iets hogere en diepere zit daardoor een perfect zitcomfort (zitdiepte 49-50 cm en zithoogte 50 cm).

Met een zeer solide traploos verstelbare rugleuning kunt u de hele avond goed zitten in deze stoel (uitermate geschikt voor de wat langere personen). Deze stoel wordt ook veel gebruikt als bijzet fauteuil in woonkamer.

  • verstelbare rug


speciale wielen voor laminaat, parket en plavuizen  (wenst u wielen voor een andere ondergrond geeft u dat dan bij uw bestelling aan). Standaard worden er wielen bij alle stoelen geleverd, wilt u geen wielen maar pootjes onder de stoelen dan kunt dat aangeven in het vakje 'opmerkingen' in het bestelformulier. We vervangen dan kosteloos wielen voor pootjes voor u. 


HOE MEER U KOOPT HOE VOORDELIGER WE ZIJN

Wel zo leuk! u kunt ook kiezen voor meerdere kleuren. Tijdens de bestelprocedure kunt u dit aangeven

VOORRAAD:


Zigo rood leer
Zigo wit leer
Zigo old grey
Zigo zwart leer is op dit moment uitverkocht. Leverbaar vanaf week 33EXTRA INFORMATIE:

afmetingen stoel Zigo  • stoelen proefzitten/ bekijken in ons magazijn is mogelijk.
  • we zijn iedere zaterdag geopend van 10.00 - 15.00 uur of op afspraak elke dag geopend van 10.00 - 21.00 uur bel of whatsapp voor een afspraak 06-18575664.
  • u kunt stoelen reserveren. Met aflevering op een later tijdstip. Geef dat aan bij uw bestelling in bij 'opmerking' in de bestelprocedure.
  • ook leverbaar met een dop onder de stoel. Wilt u een dop i.p.v. een wiel? Geen probleem, geef dat aan bij uw bestelling in het opmerking vakje.
  • 1 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE
  • is een stoel niet leverbaar op dit moment dan kunt u de stoel altijd via ons bestelformulier reserveren. We nemen dan contact met u op om een bezorgmoment af te spreken
  • u kunt bestellen/reserveren met ons bestelformulier in slechts een paar simpele stappen
Terug naar de inhoud