MODEL ZIGO STOF - www.stoelendiscounter.com

Ga naar de inhoud

MODEL ZIGO STOF

STOELENINFORMATIE EETKAMERSTOEL ZIGO:


Een heerlijk stevig zittende eetkamerstoel op wiel, in 3 kleuren zwart /grijs of bruin van sterke pilotenstof. Deze stoel heeft een iets hogere en diepere zit daardoor een perfect zitcomfort (zitdiepte 49-50 cm en zithoogte 50 cm).

Met een zeer solide traploos verstelbare rugleuning kunt u de hele avond goed zitten in deze stoel (uitermate geschikt voor de wat langere personen). Deze stoel wordt ook veel gebruikt als bijzet fauteuil in woonkamer.

NIEUW! NU OOK LEVERBAAR IN KLEUR ANTRACIET...STUUR E-MAIL VOOR MEER INFORMATIE!
  • verstelbare rug
speciale wielen voor laminaat, parket en plavuizen  (wenst u wielen voor een andere ondergrond geeft u dat dan bij uw bestelling aan). Standaard worden er wielen bij alle stoelen geleverd, wilt u geen wielen maar pootjes onder de stoelen dan kunt dat aangeven in het vakje 'opmerkingen' in het bestelformulier. We vervangen dan kosteloos wielen voor pootjes voor u.

pilotenstof :
Pilotenstof is een zeer dicht geweven stof en daardoor zeer sterk en gemakkelijk afneembaar. Is zeer geschikt voor kinderen. Zeer gemakkelijk schoon te maken. De stof lijkt op afstand alsof het geschuurd leer is (pilotenstof heeft een wat stoere uitstraling)

meer informatie over pilotenstof: klik hier         


HOE MEER U KOOPT HOE VOORDELIGER WE ZIJN

Wel zo leuk! u kunt ook kiezen voor meerdere kleuren. Tijdens de bestelprocedure kunt u dit aangeven

VOORRAAD:


ZIGO BRUIN
ZIGO ZWART. Leverbaar vanaf week 27
ZIGO GRIJS
EXTRA INFORMATIE:

afmetingen stoel Zigo

  • stoelen proefzitten/ bekijken in ons magazijn is mogelijk.
  • we zijn iedere zaterdag geopend van 10.00 - 15.00 uur of op afspraak elke dag geopend van 10.00 - 21.00 uur bel of whatsapp voor een afspraak 06-18575664.
  • u kunt stoelen reserveren. Met aflevering op een later tijdstip. Geef dat aan bij uw bestelling in bij 'opmerking' in de bestelprocedure.
  • ook leverbaar met een dop onder de stoel. Wilt u een dop i.p.v. een wiel? Geen probleem, geef dat aan bij uw bestelling in het opmerking vakje.
  • 1 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE
  • is een stoel niet leverbaar op dit moment dan kunt u de stoel altijd via ons bestelformulier reserveren. We nemen dan contact met u op om een bezorgmoment af te spreken.
  • u kunt bestellen met ons bestelformulier in slechts een paar simpele stappen
Terug naar de inhoud